Karakteristikat e zones

BioFarm Reci ndodhet ne zonen e Kraj Recit, nje fshat malor i Shqiperise pjese e Rrethit te Dibres.

Rrethi i Dibres ben pjese ne rajonin veri-lindor me nje reliev pergjthesisht malore kodrinor. Pra shtrihet ne veri-lindje te Shqiperise ne dy anet e lugines se drinit te Zi duke u kufizuar ne lindje nga vargmali i Korabit dhe ne perendim nga vargmalet e Lures.