Rreth Biofarm Recit

Reci BioFarm eshe nje punishte moderne per perpunimin e djathit te dhise nga raca autoktone te zones.

Bashkepunon me te gjithe fshataret e zones per te mbledhur sipas standarteve europiane qumeshtin e dhise dhe ta ruaje ate ne nje temperature te pershtatshme per te perfituar nje produkt unik dhe cilesor.

Reci BioFarm nuk eshte vetem nje punishte qe prodhon djath te bardhe cilesor dhie por ndihmon zhvillimin e ekonomise lokale duke rritur te ardhurat per te gjithe fermeret me te cilet bashkepunon, hap vende te reja pune per vendasit, ngre larte vlerat e produktit vendas dhe njehkohsisht sjell prane konsumatorit nje produkt te shendetshem dhe bio.